Når sjelevennen blir syk

Forrige uke, skrev jeg ett innlegg om at jeg hadde hatt en skikkelig dårlig dag. Mange lurte på hvorfor, men jeg var veldig usikker på om jeg ville si noe om det.
Senere har jeg fått så mange spørsmål om hvorfor jeg har lagt ut så lite om Blondie, så nå har jeg tenkt å dele det.

Noen dager etter KM, skulle jeg i hall å trene, og på vei dit, gikk Blondie bananas på hengeren. Det bruker ALDRI skje, så man skjønte fort at noe var galt. Når jeg vel kom hjem hadde han feber og hostet og vetrinær ble satt inn i bilde. Han var skikkelig dårlig og svettet og ville ikke spise. Det gjør vondt langt inn i sjela når man ser sin kjæreste treningspartner og bestevenn ha det vondt!

Det viser seg at det høyst sannsynlig er en influensa, og etter en uke nå er han på bedringens vei! ❤️
Dette førte til en liten pause i både trening og stevneplaner, men akkurat nå kjenner jeg at det eneste som betyr noe er at han skal bli 100% frisk igjen! Det viktigste for meg er at hestene har det så bra som over hode mulig.

I mellomtiden får man kose seg med treningshestene jeg har inne, og jobbe på for å forhåpentligvis få Bruno stevneklar til over nyttår.

Blondies dager går for tiden ut på masse epler og gullerøtter, kos og stell. Sånn sett ser det ut som at han syns livet er absolutt greit! Så venter vi tålmodig på veien videre, og krysser fingre for at alt blir bra igjen!

~💖Bli frisk min venn, jeg savner å suse over engene her hjemme sammen med deg💖~

Add a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *