Hipp Hurra for Norge i dag

Det er 17 Mai. Norges nasjonaldag!

Dagen min har blitt tilbringt i Volda hos mormoren til Ola. Fantastisk kjekt! Sammen med svigers og mange fler fra Olas slekt. Hyggelig å være med masse kjekke folk og med på andres feiring. Se andre måter å gjøre ting på.

Det som alltid fasinerer meg her på Sunnmøre er matmengde og IKKE MINST kakemengder som er på tilstelninger. I dag fikk vi servert en herlig sodd og masse flotte kaker etterpå hos mormoren til Ola. Tatt 17 Mai isen og brusen, det har vært sol og flott vær og det er absolutt ingenting å klage på utenom forferdelige bunadssko, som alltid er like deilig å bli ferdige med etter bruk.

Jeg må si at i Volda er det vakkert, MASSE LIV!😁 Det var ett flott 17 Mai tog med masse fine innslag. Best av alt var at to flotte fjordhester dannet togets front med Norges vakre flagg i bakgrunn. Nasjonalromantisk! Sånt jeg elsker🙄🙌🏻🇳🇴

Det har også vært godt i dag og få være med Ola å gjøre noe annet enn å tråkke rundt på gården hjemme hele dagen.

Dagen avsluttes etter flott feiring med pakking til Wenchetrening i morgen og trening av litt hest. Back to normal life and hard work!🥇🏆

Håper alle har hatt en like fin feiring som meg!

Gratulerer med dagen Norge! Vårt vakre land!🇳🇴❤️

http://www.camillaslinjer.no/wp-content/uploads/2019/05/5d27b597075a42629f7257ced6daf198.mov

Add a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *