Negativt og positivt, slik er det med alt.

Det er utrolig lett og vende ting om til negativt! Hvertfall syns jeg det er lett å gjøre det. Når man kjemper på for å få til noe så er det lett å tenke at hadde ting vært annerledes så hadde alt vært så mye enklere…

Når jeg trener hester i møkkavær, eller det tæler i bakke og man må vri om hode for å finne på kreative treningsmetoder og muligheter, eller man står å vasker hest på gårdstunet i pøsregn (jeg har såpass luksus at jeg hvertfall har varmevann!👌🏻), trasker i gjørme i våte luftegårder, lange reiseveier, små miljøer, elsk/hat forhold til å ha endt opp det man har, da er det lett å miste mote… Lett å tenke at tenk om jeg heller hadde bodd ett annet sted med mere folk, bedre staller og muligheter så hadde alt vært så mye enklere.

Kanskje det absolutt ikke hadde vært det! Om man skal snu det om, så er jeg jammen heldig i mye også! Snill og hjelpsom mann, som forsøker å forstå seg på det jeg driver med og som stiller opp selv om han ikke har det spor hesteinteresse. Mennesker rundt meg som alltid er til stede med en hjelpende hånd, fantastiske elever og kunder har jeg, som sakte men sikkert blir fler og fler. Jeg har stallen min og hester rett utenfor stuevinduet mitt, rett ut av døra så er man i stallen, bare det er jo mange hestejenters drøm! Jeg får gjøre som jeg vil, egene regler, ingen som legger seg borti noe, og jeg har alle muligheter for å bygge på med alt jeg ønsker meg den dag økonomien er i boks!

I dag startet jeg dagen med motet på bånn. Negative tanker svulmet opp til tusen! Men, sta som jeg er sa jeg til meg selv:

«Skjerp deg og tenk positivt!»

Etter å ha reflektert mye frem og tilbake er ikke ting så aller værst alikevel. Man må bare tørre å gjøre endringer når det er ting som ikke fungerer til man kommer til en løsning som gjør det, være smart og vri om det negative til det positive når negativiteten svulmer over!

Kort oppsummert:

• Lange bilturer = masse tid til telefoner og høre på fagkunnskap

• Lite stallfasiliteter gjør meg svært kreativ og har gitt meg hittil (bank i bordet) veldig friske og sunne hester, selv om det er helt forferdelig og ikke alltid ha alt man føler man skulle hatt.

• Dårlig vær gjør at man blir flink til å kle seg

Lista kunne nok vært endeløs!

Men, fra dårlig start på en Fredag, går jeg nå inn i resten av helgen med godt humør og ståpåvilje💪🏻🌟

(Jeg trenger nye bilder, så slenger med ett av mine favorittbilder og ordtak! Ha en strålende helg!)❤️

Add a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *