Mandag, ny uke, nye muligheter!

Ukene og dagene går i hundre for tiden, og jeg sliter faktisk med å få tid til alt jeg tenker jeg vil, burde gjøre og å ha en baby!

For å ta en liten oppsummering på hva som skjer for tiden så er det utbedring av stall, videre satsning på avlshopper, henting fra beite, salgshester, trene hest, tidenes stabel med kontorarbeid og baby, baby, baby…

Misforstå meg rett. Linus er verdens skjønneste fyr, men det tar tid med en baby og man får ikke pushet seg på samme måte som før, fordi han krever tiden han vil ha. Jeg jobber på for å forsøke å finne en rutine, men ikke alltid like enkelt det heller! En stor redning er at MANGE vil være barnevakt! Det er kjekt og har reddet meg mye! En annen redning er at jeg tør være kreativ og heldigvis stort sett så er han tålmodig, så man får tatt han med på det meste.

En tidsfordriv nummer to er litt uheldige skadesituasjoner som har kommet opp så det er gått litt tid i skjekker og tenking og rehabtrening. Slik går det når man har ett stort hjerte for prosjekter.

I dag skulle jeg egentlig vært i Oslo og hentet hjem en ny avlshoppe, men heldig som jeg er fikk jeg Ola og Daniel til å ta seg en roadtrip! Det er kjekt å ha litt folk rundt seg som ikke er redd for å håndtere litt hest og kjøre litt hest. Tilfeldigvis fikk jeg også tatt med en solgt hest nedover i samme slengen. Det er Prinsessa. Rart og faktisk ha tatt valget å selge henne, men jeg vet hun kommer til ett satsende hjem, så blir spennende å følge med! Noen har rukket og spørre hvorfor jeg selger henne, og det er rett og slett fordi dette er jobben min og inntekten min og man ikke kan sitte med alt man avler. Jeg fikk jo to hingsteføll i år som jeg har ventet en evighet på, så jeg vil heller se hva det kan bli ut av dem. Spesielt den som kom samme dag som min egen baby!

Nå er jeg klar for en uke med gjerdefiksing og stallordning så man får alle hester hjem fra beite!🥰 Det blir koselig og det gledes til litt rolige tider i vinter med planlegging av neste avlssesong🤓🤞🏻

 

Add a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *