Blogg every day – influencer

Jeg får så mange kommentarer for tiden: du skulle blogget å «dokumentert» på sosiale medier du Camilla. Du har akkurat det livet som trengs og mange er nyskjærrig på alt du gjør og får til og sånn.

Det er litt gøy å få de kommentarene, samtidig som det er litt skummelt… Alt i alt er jeg egentlig veldig glad i sosiale medier, og det er ganske mange bloggere, eller influensere som det heter nå, som jeg syns er kule. Ikke nødvendigvis fordi jeg syns det er interessant det de står for å gjør og sånne ting, men fordi de har en unik driv og er seg selv. Det er beundringsverdig for meg!

Så nå, har jeg faktisk tenkt å utfordre meg selv med å få blogget hver dag. Man får heller se hvor interessant livet mitt egentlig er.

Blogg hver dag! Less is more. Perfection is not perfect always<3

Add a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *