Forsidepike i lokalavisa

Det gikk i vasken igjen å ha som mål å blogge 7 dager på rad. Noen dager blir rett og slett for travle med for mye å gjøre, men slik er det bare.

Latest news, jeg har fikset meg fôr, jeg håper jeg får løst det videre til høsten også og at jeg virkelig kan satse på videre. Hele opplegget har gitt meg en aha-opplevelse på hvor viktig det er å ikke støtte seg på andre, heller kjøre ett eget løp!

Er det en egenskap jeg ønsker meg mer av er det å bli noe mer egoistisk eller hvertfall klare å prioritere det som kreves for mitt eget og ikke alltid hoppe opp og stille opp for alt og annet for å slippe å tre inn i mitt eget skumle. Jeg vil ikke være en selvødelegger…. I tillegg så har det vært vanvittig mye styr med salg av hester osv siste tiden. Siden jeg var liten har jeg hørt at hestefolk er dårlig betalere, men siste tiden har jeg virkelig fått smake på diverse rundt det! Jeg skal bli beinhard og tøff, men trenger nok tid til omstilling!…

Stofjordnytt som er lokalavisen her ville ha ett intervju med meg som vi hadde Tirsdag. Jeg liker virkelig ikke å stikke meg frem, men så er det jo gøy når det først er gjort likevel! Det er alltid spennende å se om man føler ting blir fremstilt riktig, denne gangen ble det det, med noen småfeil, men ikke som gir voldsomt store feilinntrykk.

Jeg selv leste ikke artikkelen før i dag, og nå blir det 14 dager til neste gang jeg går på butikken så man slipper å måtte deale med: «jeg så deg i avisa, så kjekt»😂 På første side av avisen og to midterste sidene med artikkel er mye å svelge for noen som egentlig trives i eget selskap som grå mus.

Det er en av mine utfordringer for å lykkes – å tørre å stikke nesen frem, kjøre på, og tenke på sitt eget, være rå! Men, det blir, jeg trenger bare litt tid, og er foreløbig stolt av det jeg har fått til til nå.

I dag er kroppen litt tung og lei, jeg er klar for å være ferdig å være gravid, og hverdagen føles faktisk litt kjedelig. Jeg trer inn i helgen med masse tanker og en uke hvor det er gått mye tid på å sette ting i perspektiv, mye tid i å rette opp i ting og en del tunge tak som kjennes på en kropp med mage. Jeg prøver å ikke satse for stort for tiden siden jeg ikke vet helt hvordan min nye hverdag blir, samtidig som det begynner å henge på skuldrene at jeg kjeder meg. Det er nok ikke helt innafor for meg å ikke tenke på hestelivet videre, for det kjennes som alt blir på pause.

Nå er jeg klar for en helg med strålende godt vær, og håper på at man kan finne på noe gøy etter en godt jobbet på arbeidsuke😁

Add a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *