Kretsmester Senior

I helgen som var, var det Kretsmesterskap! Jeg har jobbet på som rakkeren siste tiden for å forsøke å optimalisere treningen til Blondie på best mulig måte. Jeg har i tillegg begynt å jobbe med meg selv for at jeg skal kunne forsøke å la vær mest mulig og så godt jeg klarer å ikke ødelegge for han. Ett poeng i dressur er at man skal være «i ett» med hverandre. Og når det er to kropper med forskjellige utfordringer, to forskjellige arter og to forskjellige språk, må man jobbe på for å komme til det målet.

For min egen del har jeg ganske store drømmemål, og etter mye skrot i livet begynner man endelig å klare å jobbe på for seg selv uten «forstyrrelser». Det føles bra!

På Lørdagen ble det 2 plass i Lag Km, og på Søndag ble det 1 plass i KM Senior individuelt. Det var så gøy, når man vet hvor hardt man har jobbet for å komme dit, og jeg får gjøre det med min kjære once in a lifetime hest!

Jeg er super takknemlig for KM helgen, og jeg kan leve lenge på følelsene fra den helgen! Alikevel har vi også nye mål i sikte og vintercupstart om knappe 14 dager!

Jeg elsker konkurranselivet, og jeg elsker livet på hesteryggen❤️

Heldigvis ble KM foreviget med herlige bilder! Takk og lov for at det finnes folk som elsker å knipse på sidelinjen! Jeg setter utrolig pris på dere!

PS: er det noen som har ett sabla godt forslag til ett kraftfôr som bygger og feter, uten så mye karbohydrater og stivelse? Ta gjerne kontakt!

Add a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *