Oppe og går igjen!

Det har siste tiden vært rolig på siden min og bloggen. Litt fordi jeg ønsket en oppdatering slik at utseende og innlegg ble fullført og i system, og litt fordi jeg har rett og slett brukt litt tid på å finne ut hvordan jeg vil gjøre ting.

Endelig har jeg fått litt bedre system her inne, og jeg har fått tid til å sette ting i perspektiv! Det har siste tiden vært utrolig mange spørsmål om hva som egentlig er planen min videre, men det svaret får dere vente litt til på. På sett og vis vet jeg hva jeg vil, hvordan jeg vil ha det, og målet mitt er klart å tydelig! Det verre er veien å komme seg dit på.

Kort oppsummert fra sist jeg la ut noe her, så har det skjedd litt. Jeg har fått to fantastiske hoppeføll i år, jeg har for første gang vist hest for Dansk Vamblods, jeg har vært så modig at jeg har turt å slippe alle avlsdyrene mine på vakre Herdalssetra etter litt overtalelse, mange fine hester som er i gang, og jeg har begynt å bygge ut stallen! Det er spennende!

På Dansk Varmblodsutstillingen fikk min lille prinsesse (Valentinos Totally Unexpected) faktisk 9 på trav! Det syns jeg var veldig stas, og jeg må si jeg gleder meg til hun blir stor! Platina er like fin som Prinsessen, men hun har jeg valgt å la vær å vise i år, og viser henne som tre års med mindre hun skulle bli solgt før den tid.

Jeg har også i sommer trent for Margrethe Janbu, noe som har fungert veldig bra! I helgen var jeg og Blondie på stevne å startet MC med 64% på Lørdagen og 61% Søndagen. Det å gå opp så mange prosenter fra forrige stevne til dette er veldig gøy, for da vet man at noe er på rett vei! For første gang noen gang klarte jeg faktisk å kose meg i railen. Jeg har alltid slitt veldig med nerver, men med gode tips fra en god venn begynner det sakte men sikkert å føles like gøy mentalt å være i railen, som hvor som helst ellers når man er på hesteryggen, og en utfordringstopp er virkelig nådd for min egen del! Det er utrolig å tenke på hvor mye det mentale spiller inn når man sitter på en hest!

Videre fremmover er planen å forsøke å finne en god vei for å komme til mitt «endelige» mål, det er masse stevner i vente og masse spennende hester som snart er klare for noe mer utenfor her hjemme! Det er spennende og kult å alltid kunne ha mulighet til å evaluere å tenke på hvordan alt kan bli best mulig i fremtiden!

Add a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *