Krabat nr 2 for i år er kommet til verden

ENDELIG i dag kom føllet Donna har bært siste året. Trofaste hoppa som viste tydelig føll i høst og som det aller meste går veldig greit med. Noen ganger er det nesten så jeg blir kokko. Donna har hatt kjempemage siste ukene og i går kveld når jeg fôret kvelds la jeg kinnet inntil mulen til Donna og sa «nå syns jeg du snart kan følle», og i sag tidlig begynte prosessen. Da begynner man litt å lure, hehe!

Klokken 05.15 var Donna alle rede godt i gang med fødselen, og ett vakkert og velskapt hoppeføll etter Janeiro Platinum kom til verden. Hele prosessen tok 45 minutter, så det var enkelt og greit, og ingenting er bedre enn det!

Det er vakkert, sort med bliss og to hvite sokker. Fra første sekund har det vært utrolig sosialt, nyskjærrig og tillitsfull, akkurat slik som Sunny, føllet Donna fikk i fjor, så det lover godt ifht håndtering da Sunny har vært en drøm og hjerteknuser.

Denne lille snuppen har ikke fått noe navn enda, men jeg har ett i tankene som blir en smule oppkalling etter begge foreldre: Ju Primadonna. Ju skal uttales you.

Kanskje blir det noe annet, men dette er det første til nå jeg har landet på da hun virkelig ser ut som en primadonna.

Jeg er kjempe fornøyd, tross jeg hadde veldig lyst på hingst, men den som venter på noe godt venter ikke forgjeves, og er det en ting som er sikkert å visst, så er det at jeg har opparbeidet med en fin gjeng jeg kan avle videre på om jeg har lyst og det ser lovende ut.

Spent på veien videre!💖🤩

Far: Janeiro Platinum
Mor: Donna De Vito

Add a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *