Livet på bygda.

Alt i alt har jeg det ganske kjekt for det meste innerst i Norddalen.

Vakker natur, stille og rolig, ingenting å stresse for (sies det), verdens herligste person bor der❤️

Samtidig er det SÅ mange ting som plager meg, lange reiseveier, lite muligheter, dyre butikker, bygdedyr, ferge, lite sol pga fjell, mye bratt terreng, Stein, turister om sommeren, lite folk om vinteren. Det er det jeg kommer på i farten, men er vel også nok.

Jeg forsøker iherdig å ikke tenke for mye på det negative med å bo her, og heller virkelig sette pris på det fine! Uansett hvor man bor så er det negativt og positivt. Jeg har flyttet såpass mye at akkurat det vet jeg ubeskrivelig godt. Alt i alt er det ikke noen stor forskjell hvor man bor og det er som regel på en måte hverken bedre eller værre uansett hvor man bor, men det følger med forskjellige utfordringer og positive ting fra sted til sted.

I dag er litt sånn dag der det blir lett å virkelig åpne øynene for det negative med å bo i Norddal. Av to enkle grunner:

Reiseveier og ferge. Det går så hinsides mye tid ila en dag. Så når dagen blir at man mister en ferge pga turister og for liten plass på ferga, og man setter liv og helse på spill for å ta fergen hjem igjen fordi man skal rekke ferga ellers må man vente en time på neste, det er da det er lett at alt det negative raser ett par ganger eller fem igjennom hode.

Dagen i dag er vel gjennomført igjen, klagene er ropt ut og man kan smile videre😁 Turister er heldigvis ett sikkert tegn om at NÅ ER DET VÅR!

Add a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *