Sykdom er min beste venn!

For endte gang alle rede dette korte året her, ligger jeg syk. I dag litt mer syk enn det har vært tidligere, men jammen er det slitsomt å hangle slik hele tiden… Kanskje skulle man tatt tak i seg selv og funnet ut om det er noe som gjør det, jeg tror hvertfall ikke det er vanlig at det skal være slik. Jeg hangler så ofte nå at det føles som jeg er blitt rene hyppokonderen!

Influensa annenhver uke… Vondt i kropp og dermed i vilje og.

Jeg har masse å holde på med for tiden. Det er lett å stresse opp seg selv i det hele. Kanskje faktisk lett å bli travel med å være travel også (hehe). Det er ikke lurt!

I dag har syken slått inn skikkelig! Stemmeløs, hoste, snørr, sår hals, blanke øyne å feber… Jeg har IKKE tid til det, og eneste jeg har lyst er å fortrenge det bort!

Plis la meg være bedre i morgen eller bli det ila dagen!🙌🏻🙏🏻

Man har jo planlagt stevne, jobb og masse annet som jeg ikke har særlig lyst å måtte stå over! Kan ikke stå over… Alt blir enda mer kaos for meg når man plages med å være syk i tillegg til at man skal ta tak i masse annet som man har latt ligge på hyllen så lenge pga andre omstendigheter. Det hadde vært toppers å komme seg ut av en evig rundas med å henge etter med arbeid og annet man skal gjøre.

Vet noen om en mirakelkur, så rop gjerne ut!😅

Add a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *