Back in business

Til tross for hard start på året, hoppet jeg rett inn i jobb med pøsregn på skuldrene! Selv om at hodet mitt skrek i dag tidlig at man ikke hadde helt lyst ut på «langreise».

Rideundervisning og trening av hest, det er tidkrevende og hardt arbeid, og spesielt når man bor litt i utkanten slik at uansett hvor man skal må man beregne minimum en time for å nå ut til noe.

Heldigvis er det verdt det med tanke på de flinke og takknemlige elevene og kundene jeg har rundt meg, og at jeg bor på ett vakkert sted. Da får man heller tenke på de tingene enn på reisevei, og heller forsøke å gjøre det beste ut av det med best mulig prioriteringer! Ofte blir det lange dager og sene kvelder.

Hver Onsdag holder jeg trening på Vigra. Det er så utrolig koselig! Blide og positive elever, som jobber på for å komme til målene sine. Fem stjerner i boka mi har de, for at de har slikt stå på mot. I alt slags vær og vind.

Dere gjør en strålende jobb folkens, og det er en fryd og komme ut til dere på Onsdager! Slike blide, hardtarbeidende elever og kunder gjør alle tøffe hverdager til en strålende vakker dag❤️

Øvelse gjør mester, og det er den utviklingen som er så fantastisk å følge når man har folk og dyr som vil noe!💪🏻🌟

One Comment

Add a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *