Alle de fine hestene!

Det er Mandag, og på Mandager bør man alltid tenke – ny uke, nye muligheter! Jeg syns hvertfall det er viktig. Mine Mandager kan til tider være ørlittegrann tunge. Helgene mine er ofte da man står på mest, så når de fleste andre rundt meg er fit for fight igjen for ny uke, liker jeg å forsøke å få til en rolig dag der man kan slappe av litt, jobbe med kontorarbeid, og evaluere hvordan det kan være lurt å stå på videre!

Det jeg egentlig tenker på i dag er hvor heldig jeg er! Ikke minst fordi jeg har mulighet til å forsøke å satse på det jeg drømmer om, men også fordi jeg har fått bygget meg opp en god håndfull med gode hester! Noen for salg, noen for avl, noen for sporten og min egen del. Det er rart å tenke på hvor mange muligheter jeg har nå.

Ikke mindre enn 4 hester har jeg som kan ut i sporten og konkurranse nå, og den femte er på gang. To litt eldre som kan mye og som også var ment for avl egentlig, og to litt yngre, uten å være grønne, som man kan se hva man får til med, og en tre års. Det sykeste med det hele er at alle disse hestene er fine kvalitetshester!

I helgen som var hadde jeg med meg to hester der jeg avholdt trening, slik at jeg fikk ridd litt på bane og i hall. Det har jo ikke jeg hjemme enda. Følelsen når du kan hoppe opp på ene hesten etter den andre med stort smil om munnen fordi de har så mye å by på er helt magisk. Blondie og Bruno var de heldige som fikk være med meg denne gang. Blondie er en prosjekthest for min egen del, Bruno er salgshest, men skal trenes opp noe før han er klar for salg. Begge disse hestene er helt utrolige å få holde  på med, de gir 110% og gir fra seg en ufattelig bra rytterfølelse når de går. Når man står og håndterer og trener slike hester, så må man jo bare glede seg på kommende sesong. Målet er å få tatt med Blondie ut på noe smågreier snart og Bruno må få ut på ting som passer ifht sitt nivå.

De to eldre hoppene, Verona og Tirana håper jeg å få startet noe middels med å komme litt opp og frem for min egen del ifht kvalifiseringer! Det blir så vanvittig spenennde! Verona går øvelser til GP, og Tirana er klar på Middels nivå, så jeg har ikke i år noen unnskyldning for å holde meg hjemme fra stevner når det kommer til hestemateriell!

Som jeg nevnte en dag er det trening for Trude Vaslestad til helgen, planen er i hovedsak og ha med Verona, men muligens får kanskje Blondie overta den ene økten. Aller helst skulle jeg hatt med alle fire på treninger, og jeg har ett luksusproblem med at jeg alltid vil ha med alle og er like stresset over hvem man bør velge hver gang… Da er det viktig å evaluere over hvem man trenger mest hjelp med, og akkurat nå er det Verona, rett og slett fordi hun er så på med øvelsene sine og alt hun kan at jeg må ha hjelp med å finne alle teknikkene for å få alt på plass. Verona er lærehesten jeg har ønsket meg i åresvis, men som jeg aldri trodde jeg kom til å få råd til å kjøpe, også pluttselig endte hun opp hos meg uten at jeg var klar over hva slags hest som egentlig var kommet til meg, og uten at det i det hele tatt kostet så mye som man ser for seg…

Masse fine prosjekter. Det gir masse motivasjon for fremtiden! Jeg gleder meg slik på veien videre med alle de fine hestene! Med planlagte mål, treninger og opplegg for det kommende halvåret og hovedmålene for hele året er det bare å kjøre på og ta imot glede og sorgen som kommer på veien med åpne hender, for slik er det ofte med hest. 90% nedturer og 10% oppturer. Derfor er det viktig å være i nuet, og glede seg akkurat nå, når alt går veien for meg med hestene!

Ønsker alle n strålende uke! Ta imot muligheter med åpne armer.

 

Add a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *