Ammetåka og inspirasjonen

I dag har vært en slitsom dag! Linus har vært på heslsestasjon og vært på legebesøk. Gutten er bare sterk og frisk og ingenting og klage på. Det er deilig, men Guri som disse dagene tar tid. Slik er det å bo på landet og kjøre ferge.
klokken halv ti bar det av sted og klokken halv ett kunne vi dra hjem. Pga fergeventing ble det en liten handelslekkasje på «feil side av fjorden», før det bars hjem.
Etter det gikk det slag i slag med middag, stall, trening av hest og litt Linus til slutt igjen.

Dagene flyr virkelig av sted, med så masse man skulle rukket å gjøre.
Etter at man havnet i en liten ammetåke hvor alt er litt virrete og uvant har det vært vanskelig å få dagene helt slik som man ser for seg, i tillegg til at jeg bærer litt preg av å være tidsopptimist… Det er faktisk værre å klare å være nå, enn det var før man fikk barn enda nå er dagene trangere enn noen sinne.

Sikkert som ett resultat av en litt lang dag og litt for mye skrolling og tenking og frustrasjon ender hele dagen til at man sammenligner seg med andre og tenker på alt man skulle gjort, også blir det en kjempe kræsj, og man mister all inspo….

Får krysse fingrene for en noget bedre dag i morgen. Og at man sakte men sikkert kjenne motivasjonen, ståpåviljen og vinnerskallen komme snikende tilbake!

Litt kveldskos med Fellinigutten<3

Add a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *