Babyday!

3/6.20

En av de beste dager i mitt liv!

💙Linus

💙CL Vivace Linus


Hei hvor det har gått siste døgnet! Det er rart hvor mye underbevisstheten kan fortelle om man tar seg tid til å lytte til den! I flere dager har jeg vært klar for at lille gull skulle komme til verden, og plutselig (litt dårlig forberedt) så ploppet han ut! Kvelden før fikk jeg ikke sove, gikk lenge rundt i huset bare, og når man først sovnet var det opp igjen klokken 03.40 fordi jeg trodde vannet gikk. Mens jeg sto på badet så jeg at Verona føllet, og vipps fikk man bittelitt masse å tenke på på en gang. Verona er jo kjent for å lage litt show av det hun skal utføre så det måtte jo bare klaffe slik. Det er mange som har sagt til meg at: «skal se dere får likt». Jaggu ble det slik.

Etterpå gikk det slag i slag for å si det sånn, og vipps så hadde man ett nytt liv i armene både her og der. Det føles så rart å si, men hele fødselen og det å få ett barn føles som har gjort noe med meg som person. Jeg føler meg så pigg og blid og fresh og klar for alt livet videre måtte tilby! Jeg føler meg så positiv!
Det er rart å sitte med den følelsen når hele svangerskapet føltes så vanskelig.

Før, under og etter fødselen har Ola vært vanvittig støttende og tilstedeværende hele veien, og holdt seg så rolig. Mye av at det ble så bra skal han få æren av, fordi han er så flink å holde meg oppegående når ting er som vondest! Jeg er så heldig som har en så fin mann!
Nå har jeg to fine menn i livet! Linus er helt herlig, og jeg håper han får de beste tingene fra meg og Ola på alle måter. Da tror jeg han skal klare seg godt her i livet! Sterk, med masse gode egenskaper, vilje og glød! ❤️ Tror han blir en kuling og tøffing fra bygda, og ved å alle rede ha fått sin første hest på samme dag som seg, så må han jo bare bli en rågod rytter og, og hvis ikke, så har mammaen fått en fin hest🤘🏻

I dag har vi vært på sykehuset i 48 timer, og skal endelig hjem! Alt har gått veldig greit, og jeg har hatt vanvittig hjemlengsel. Det har vært litt tøft å være på barsel og ikke få ha Ola med på mange ting, så all ære til dere som har født i korona tiden og at noe har skjedd som kanskje har gjort det vanskelig og som gjør at man må ha ett lengre opphold!
Det skal bli så utrolig kjekt å komme hjem å finne system i hverdagen med nytt liv i armene.

Med en fødsel som ble 16 dager før termin, så er det en del ting jeg og Ola faktisk ikke har helt på plass enda, så man får brette opp ermene, fikse det på plass, og bare tåle noen litt «rotete» dager, det er jo ikke. Slik at det blir de siste for å si det sånn!

Add a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *