Selge hester og kontortid

Det er en ting som går igjen i min bedrift for tiden! Kombinasjonen: få gjort det som må gjøres av innejobb med annonser og papirarbeid, stallen og hestene som skal bli inntektskilden, inntektskilden som er ute å jobbe.
Jeg gikk jo bort fra å behandle ute for en stund siden, noe som var smart, men som merkes på konto. Utfordringen er at det blir så mange mellomstasjoner, kanskje det finnes en avtalemulighet på ett sted ute ett sted? Hvem vet.

Trening av hestene må gjøres. Det er jo satsningen og målet om inntektskilde på sikt, men det tar tid å bygge seg dit, og store summer ut, kontra inn, noe som mest sannsynlig forblir slik noen år i oppstartsfase!

Lite kontortid skaper trøbbel, men blir alltid utsatt, og annonse på salgshester er sårt for en person som blir alt for glad i hestene på stallen og ser hjerter av gull og potensialet i alle!

I tillegg har jeg jo startet opp med en deltidsjobb ifht kosthold og velvære eller hva man skal kalle det, som gjør hverdagen min fantastisk og som jeg bare virkelig har lyst å anbefale alle! Sannheten er jo bare det at den krever litt tid den og.

Poenget mitt i dag er egentlig å klappe meg selv litt på skulder! Tre annonser er kommet ut, en igjen, og man må bare stå på og jobbe i vei! Selv om man blir så alt for glad i de firbente jeg har her på stallen, er det også en kjempe glede når hestene kommer til sitt nye hjem, med eiere som elsker de over alt på jord, og de nye eierene er strålende fornøyd med hesten de har fått seg! Det i seg selv gir mersmak, og gjør den lille vonde følelsen med å måtte legge de ut for salg litt lettere!

I dag har jeg lagt ut Donna. Jeg trodde aldri jeg kom til å gjøre det med henne, men i satsningen min må jeg være knallhard og det er en tid for alt. Jeg håper hun får seg ett 10 stjerners hjem hos noen som elsker henne høyere enn himmelen, for det er en slik fantastisk hest, så det fortjener hun!

Nå lurer sikkert mange på: hvorfor selge henne da? Jo, enkelt å greit fordi hun har så mye bedre potensialet enn å bare gå i avlen hjemme hos meg, og andre grunn er at jeg elsker å ri på store sjiraffer, så hun blir følendes litt liten for meg. Ikke egentlig når man sitter å rir henne, for hun beveger seg fint og har mye kraft, men det sitter i hode mitt.

Det er jo kjekt å vite at jeg faktisk har mulighet til å kunne begynne å selge litt ut, og at man har klart å bygge seg opp en mengde som lager noe å bygge videre på! Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle klare å komme meg til dette punktet for noen år siden.
Så smaken av det fæle med å legge de ut, får man bare ta som at det er ett tegn på at jeg bryr meg om hestene og at det er viktig at de blir solgt til de rette hjem på ærlig vis, også får man glede seg på at man er på god vei mot målet man har drømt om i hele sitt liv, og fortsatt har jeg ett helt liv til å utvikle det på, uten å ha blitt gammel! Det er gøy det, og det er det jeg liker best ved hestesporten! Det kan være en så lang karriere!❤️

Fine Donna

Add a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *