For sin egen skyld

Tidlig dette året, hadde jeg det grusomt! Ikke nødvendigvis mentalt, men kroppslig. Jeg hadde null energi, vondt over alt, stiv, sliten, slet med svimmelhet og oppå det hele slet jeg med søvn også. Etter å hatt en tid med mye mentalt slitenhet etter mye som skjedde i livet, så ble dette en superknekk for meg og måtte begynne å kjenne på andre ting når man endelig hadde fått ordnet opp i noe annet. I tillegg begynte jeg å slite med sykdom også… Influensa, forskjøla, omgangssyken – alt gikk på rundgang.
Da fikk jeg ett supertips, som virkelig har reddet hverdagen min, pluss at det har åpnet øynene mine opp for så mye mer! Mest av alt hvor viktig det er å ta vare på seg selv, og ha det bra i sin egen kropp. Uten å ha det bra i sin egen kropp, blir det fort ikke bra i hode heller, det blir heller ikke bra i alt man har rundt seg, og relasjonene man har rundt seg kan få seg noen knekker.

Jeg fikk tips om superdrikken min rundt omkring Januar, og det har gjort så mye for meg! Jeg har lyst å anbefale den til alle! Jeg har i tillegg tatt tak i kosthold og kroppens utfordringer. Kroppens utfordringer har plaget meg i ridningen. Låsninger, muskelspenninger, skjevheter… og heldigvis for meg har jeg funnet tidenes terapeut som faktisk bor i Norddal og ting går rette vei. Hun er magisk! (Jeg har prøvd mange)

Kosthold har også gitt meg så mye. Faktisk putte det rette i munnen gjør så mye med utholdenhet, det mentale og hvordan man føler seg, og BEST AV ALT: det er så utrolig digg mat man får i seg av å være sunn!

Sist men ikke minst: SUPERDRIKKEN. Det er ett opplegg som kan gi mye om man går i dybden og det er masse alternativer og velge i, men det basice er en drink om morgenen (powercoctail) og en drink om kvelden (restorate). Det å vite at det er fullt av næringsrike matkilder, som er veganske og sunne er supert! Det inneholder de mineraler og vitaminer man bør få i seg og det har rett og slett gitt meg mer energi, bedre humør, mindre vondter både fysisk og psykisk, bedre søvn, mer ro- SÅ MYE BRA! Jeg kunne ramset opp i fleng!
Enda kulere er at det er så naturlig at alle kan drikke det, til og med dyr. Mine konkurransehester får restoratedrinken, og for det første elsker de det, og for det andre fungerer det så bra, og INGEN karantene!
Livet er lekende lett og morro når ting fungerer og man har det bra! Det er i tillegg så mange muligheter med dette: den perfekte jobb og hverdag, frihet, hjelpe andre, reisemuligheter, ekstra inntekt, leve som om alle dager er en fest! Så masse bra og sundt! Og jeg vet at superdrikken fungerer så bra fordi jeg har prøvd uten og hatt litt av og på tider, og man merker så forskjell! For meg er det også ett godt tegn når det fungerer så bra på hestene, for de kan ikke dømme, og når det da blir resultater vet man at det har en effekt. Det er også mange idrettsutøvere i toppen som bruker dette for å holde seg bra og det er for meg ett godt nok svar på at dette her er bra greier! Jeg vil jo bli god selv!

Så i dag vil jeg ginalle ett råd. Tenk på deg selv i en hektisk hverdag og ta vare på deg selv, da fungerer alt rundt deg bedre! Er du nyskjærrig på superdrikken min? Ta kontakt, og best av alt er at gjennom meg får man 30% rabatt! Ingenting er jo bedre enn det!

Add a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *