Søndag og lang dag

I dag har jeg faktisk vært litt sliten å dagen har føltes evig lang…

Det har vært en fin dag med nydelig vær, litt rolig, og masse fine hester å trene, men med ett litt slitent hode har alt gått i snegletempo. Dagen ble også ekstra lang når jeg nå ser at innlegget jeg publiserte her i går ikke er blitt publisert alikevel, og siden her nekter å godta å publisere det.

Denne uken har føltes litt travel, og jeg vet neste uke blir det også, med mye som skal ordnes i stand på alle mulige måter og jeg skal på stevne. Reise på stevne er jo veldig kjekt da! Når jeg skal ting eller reiser bort på ting krever det alltid litt praktisk tankegang for alle hestene skal få det de har krav på ifht treningen sin. Resten vet jeg mine fantastiske hjelpere fikser lett!

Det er også kanskje en grunn for at dagen i dag har vært lang. Jeg setter som regel Søndagene av til rolige dager når jeg er hjemme, men denne uken har det også vært 17 Mai, så i dag var det mange hester som skulle følges opp!

Denne uken avslutter jeg med ett litt kortere innlegg, lang dusj og nydelig pasta før baksiden av øyelokkene kommer! I morgen er jeg klar for ny ståpåuke!

Add a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *