Kontordager er progresjondager, eller?

Siden jeg egentlig var innmari syk forrige uke, og aller helst sikkert skulle ligget rolig å blitt frisk jobbet jeg meg gjennom uken slik at jeg skulle få dratt på stevne. Det gikk strålende fint selv om det var litt slitsomt for kroppen…

Derfor har jeg nå hatt to litt rolige dager slik at man får hentet opp igjen energien! Det har egentlig vært meget deilig!

Dagene har jo blitt brukt litt fornuftig, da jeg ikke klarer å være hjemme uten å gjøre noe eller tenke på noe. Så jeg forsøkte å jobbe meg gjennom litt kontorarbeid, noe som egentlig gikk meget dårlig, da det bare endte i tanker om hvordan jeg bør forsøke å gjøre ting videre, hva som kan være lurt, og om det i det hele tatt vil gå…

Det er vel den største tanken jeg har for tiden, da driften er tung for øyeblikket og hverdagen uten ekstra jobb tøff, og livet på indre landet med lite jobbmuligheter gjør det ikke noe bedre. Så tanken «hvordan skal det her gå» er meget kraftig for tiden. Det er også lett å tenke at det hadde vært så mye lettere hadde jeg vært ett annet sted, hatt andre muligheter. Samtidig sier jeg til meg selv at nå må jeg slutte å tulle, hadde det egentlig vært så mye lettere?

Når jeg ser tilbake i tid, har jeg alle rede fått til en hel del! Det er lett å glemme målene man har jobbet mot og nådd. Med en gang jeg har nådd ett mål har jeg lett for å alle rede være i gang med å tenke på veien videre, og nyter kanskje litt for lite det man har fått til, selv om akkurat det har jeg per tid ikke tatt noen skade av! Muligens sukker nok kanskje de rundt meg av og til, blir det aldri nok? Samtidig må jeg virkelig skryte av familie og venner jeg har rundt meg som virkelig støtter meg og respekterer meg for det jeg holder på med!

De to dagene her har jeg hatt vanvittig mange ideer for ting man kan finne på på veien videre! Så det gjelder bare å sette seg ned, få det i planer, ta action og kjøre på. Min største svakhet er bare det at det føles umulig å sette seg ned å gjøre det! For det er så mye artigere å være i aktivitet!

Så de neste ukenes mål skal rett og slett være og roe ned to hakk, bruke all tid jeg har mulighet til på kontorarbeid og planlegging og skape frem alle ideene jeg har hatt siste dagene. Er jeg heldig vil kanskje noe av det slå igjennom? Jeg håper det💪🏻 Har du noen kreative ideer, så er det bare og dele!

Ha en strålende kveld!

Add a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *