Søndagssnø og helserytter

Det snør og det snør.
Jeg tenker aldri mye på været egentlig, men siste to dagene har det virkelig lavet ned! Her bruker jo nesten aldri være snø, og nå er her virkelig winterwonderland… Det kule er at man kan trene hest i løssnøen. Det kjipe er at det laver sånn ned at man ser jo ingenting, og man merker at hestene virkelig ikke trives med været.

I går fortsatte vi faktisk litt på oppussing av huset og man fikk gjort litt forefallende «dugnadsarbeid» i stallen, som litt haleklipping, beinvask, organisering, vasking av utstyr…

Huset føles som ett evighetsprosjekt, noe ett hus forsåvidt er og stallen føles også som ett evighetsprosjekt, med tanke på alt man skulle hatt og som kunne gjort ting lettere. Det kommer tydelig frem når det blir værfulle dager. Krysser fingre for at målene er i boks om noen år frem i tid.

Siste tiden siden jeg har vært så mye hjemme, har jeg også hatt tid til å sette meg bedre inn i ett konsept med næringsdrikker, mat, helse og noe skjønnhet som jeg har holdt på med for min egen del en god stund. Jeg er veldig glad for at jeg tok sjangsen å kjørte på å ga det en sjangse i fjor, for det har gitt meg og mange fler så mange muligheter etterpå! Ikke minst har det vært deilig å tenke på at jeg har brukt ett år på å preppe klart immunforsvaret mitt før virusutbruddet som herjer rundt nå.

Jeg har gått på noen grunnprodukter av ett konsept i godt over ett års tid nå, med litt erfaring med det fra tidligere også, men da tok jeg det ikke så seriøst.
Jeg er egentlig helt overveldet over hvor mye det har gitt meg i hverdagen. Bedre energi, humør, helse, psyke, søvn, kropp, kosthold, vekt, muligheter. Det tok litt tid å finne rutiner på å faktisk bruke det som man skulle, det har tatt litt tid for meg å sette seg inn i hvordan det egentlig fungerer og det tok litt tid for meg før jeg kjente stor virkning, men per i dag kan jeg nesten ikke la vær å følge rutinen på det fordi det for det første gir meg en dårligere hverdag og for det andre har man lagt det inn i rutine slik at man alltid tar det. Akkurat som å pusse tennene. Det smaker himmelsk og man kjenner tydelig effekt rett etter inntak! Det jeg liker best er at det er basert på naturlig mat og alle grunnvarer er veganske!

Det jeg nesten syns er artigst med det hele er at jeg som alltid har slitt med mye forkjølelse, allergi og tunge dager, omtrent ikke kjenner på dette lenger i det hele tatt. Nå er jeg også godt over ett halvt svangerskap og hverdagen har vært som normal og ALLE prøver jeg har tatt har vært fine. Jeg har jo også slitt veldig tidligere med jernmangel, men dette har vært helt borte, siden den dagen jeg begynte å bruke produktene. Det føles som man gløder og kan klare hva som helst!

Jeg har også brukt det på noen av hestene mine med gode resulterer! Det er vanvittig gøy! Og det er så mange andre som holder på med det også som har masse erfaringer, gleder, innspill og tips og komme med.

Her om dagen når det føltes litt tøft å være hjemme pga smittefaren i landet nå i stedenfor å være ute å jobbe å tjene de pengene man trenger, var det noen som sa: tenk alle du kan hjelpe med å formidle dette, satse på det. Tenk alle mulighetene du har med det! Det passer jo ikke bedre enn nå å forsøke!

Det er jaggu sant. Og etter noen runder med meg selv for å komme ut av komfortsonen, har jeg egentlig kommet frem til at det er noe som virkelig kan passe meg! Jeg elsker jo kosthold, trening og se bra ut i tillegg til de elskverdige firbente vennene mine. Jeg er jo også super glad i å kunne hjelpe folk og se folk blomstre opp! Så nå skal det jobbes på for å se om man kan få til ting litt annerledes enn jeg har tenkt tidligere. Det er spennende og gøy, og man vokser virkelig selv av å pushe sine egne komfortsoner. Det er jo også viktig å ha hobby og ikke bare jobb, og når jobben man har gir for lite er tiden inne for en ekstra jobb. Så jeg bretter opp ermene, lar ikke virus stoppe meg, og innfører heller ikke karantenepåskeferietilstander.

Er du nyskjærrig, så plis ikke vær redd for å spørre. Og gjør deg selv en tjeneste og gjør noe bra kun for din egen del i disse rare tider!<3

Add a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *