En måned med godt og riktig utstyr

Nå har jeg virkelig gått inn for å ha det beste utstyret for min gullhest!
Det har gitt resultater!

For litt over en måned siden, så sto drømmesalen min i stallen. Jeg har egentlig aldri vært en person som har vært veldig opptatt av at de små detaljene skal klaffe 100%, men etter å ha hatt en hest i trening som hadde en sal jeg satt som en dronning i, og etter å prøve en som i tillegg var riktig tilpasset gullhesten var det ikke tvil om at jeg omtrent kunne gjøre hva som helst for å få tak i en slik sal.

Nå har vi hatt den i litt over en måned, og vi fikk virkelig den beste hjelp for å kunne få råd til en. Han har lagt seg ut, bygd seg finere, og har en helt annen flyt i gangen sin. I tillegg sitter jeg så godt at jeg trives vel bedre på ryggen til min kjære gullhest enn noe annet sted for tiden! I tillegg har jeg også gått inn for å finne gode bitt og at han skal være fornøyd med alt annet han skal ha på seg, og der har jeg også begynt å lykkes! Det er så utrolig gøy å trene når alt føles bra!

Rytter føles godt på plass, hesten er strålende fornøyd, og utvikling kommer på rams… Det kan jo nesten ikke bli bedre da!

Selvfølgelig skal det sies at utstyr ikke er alt! Man må følge opp hestens helse og seg selv og man må også ha en plan på det man vil og gjør, gode mål og vite veien som kreves for å trene mot det man ønsker, i tillegg til at treningen skal være sunn! Men jeg legger årene inn og sier: tør å prøve deg frem med utstyr og Finn de tingene som er rett for deg og din hest! Til og med noe så lite som ett nakkestykke kan ha mye å si om man treffer den rette hesten!😊

filmsnutt fra gårdsdagens trim i regnet!👇🏻

IMG_1663

Add a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *