Mil etter mil

Da er sesongen i gang!

Avlssesong, kjøring av hopper, Norge på langs. Det beste er kun bra nok, og det stutteriet er selvfølgelig på Østlandet.

I fritiden min mellom hester og diverse har jeg nå kjørt Tirana hjem til sin kjære eier og Verona er satt til bedekning, og en annen hoppe jeg har, har blitt insiminert og man krysser fingre og venter i spenning!

Det er utrolig spennende med avl, og ikke minst lærerikt! Jeg skulle ønske denne biten av hestesporten var større i Norge, og jeg skulle ønske jeg fikk øynene opp for interessen jeg har for avl tidligere! Ikke det at jeg er sent ute for min egen del, og begynner å få dårlig tid, men det er så mye å lære, sette seg inn i, studere, tenke, se. Det er mye som skal klaffe for å få til ett godt «produkt». Og senest i dag fikk jeg finne ut at det er mye følelser og flaks og overaskelser som spiller inn.

Kanskje blir det en liten røpelse om en overraskelse etterhvert, vi får se!

Det er vanvittig mange følelser som er satt i gang sammen med avlssesongen. Spenning, redsel, bekymring, glede, forventninger. Den beste tiden av året på alle måter starter nå! Jeg ser frem til hva den har å by på og veien videre etter.🌸🐎

Add a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *