Økedøgn og Sankthansaften

Det blir mye babyspam fra min side for tiden. Det er stort sett der fokuset er om dagen. Følling, få de drektig igjen og min egen baby, og imellom løper man mellom alt annet.

Kanskje er det varmen, kanskje er det normalt for noen babyer, men Linus er blitt ekstrem på matfatet. Økedøgn har mange sagt til meg, men nå er det fjerde eller femte økedøgnet hans på rad, og det er krevende med en liten som skal ha mat en gang i timen, ikke vil sove også skal annet gå rundt i tillegg.  De siste dagene skal jeg være ærlig å si har vært litt tøffe. Når Ola i tillegg jobber sikkert omtrent 200%, så har man sikkert nesten på sett å vis fått kjenne på alenemortilværelse, og amen til dere som går igjennom den prosessen!

I dag er det sankthans, og det bruker å feires ved sjøen, men klokken går, en liten på armen og egentlig en hest igjen å trene i dag, så ser det noe mørkt ut for noe feiring. De riktige prioriteringene merkes i min bedrift og hverdag at er viktigere enn noen gang! Heldigvis sier jeg fortsatt til meg selv at det her skal gå, selv om jeg ser jo at det krever tøffe tak.

Add a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *