Drømmedag mot hva er drømmen

I dag har jeg hatt en dag som jeg stort sett anser som min drømmedag på mange måter. Det skulle vært noe endringer, men absolutt en fin dag alikevel da jeg uansett ikke er kommet til det målet at det blir den perfekte dagen enda.

Dagen i dag har vært ganske perfekt fordi jeg har trent masse fine hester, vært med masse bra folk, fått ridd i ridehall fordi jeg var på Sula, Bruno var ganske fin for han var den utvalgte som ble med i dag, alt i alt en meget fin dag, som ligner veldig på slik jeg ønsker at alle dager skulle vært! Eneste feilen på dagen i dag er litt for lang reisevei, skulle ønske ridehallen sto på tunet hjemme, og at man hadde ørlittegrann mer tid til samboer og hus. Det er for tiden Tirsdager og Onsdager jeg er ute nå, og da går hele dagene til stallen hjemme og hestene der og jobben ute, og ikke mye tid igjen til overs. Nå er det jo bare to ganger i uken, men jeg skulle gjerne hatt fler arbeidsmessig sett.

Så, en drømmedag for meg inneholder masse ridning på rette fasiliteter hjemme med mulighet til å ta litt mer vare på det man har rundt seg. Jeg vil selvfølgelig undervise og reise ut på treninger å stevner, men man får reisedosa si med avstandene jeg opererer med. Man forstår ganske godt at det går litt tid i bil når man kikker ned på dæshen og man har kjørt på bilen 50.000km på ett og ett halvt år….

Uansett en knallfin dag i dag hvor jeg er meget fornøyd med Brunomannen og de andre hestene som er blitt trent i dag! Jeg håper utviklingen til min bedrift fortsetter som den gjør nå – fremover, og jeg håper Bruno fortsetter med den utviklingen han har nå, slik at vi kanskje får til en sesong neste år.

Add a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *