Kvalitetssjokk!

Nok en herlig dag på jobb er over!

Jeg må si at jeg ELSKER LIVET MED HEST! I dag har jeg vært på Sula Rideklubb, og for ett herlig sted! Så blide mennesker, positiv energi, imøtekommende, pratsomme mennesker! Jeg elsker slike mennesker❤️

Det er nok en sen kveld hjem, og takk Gud for at jeg bor med en snill, hjelpsom og tålmodig mann, som stiller opp og hjelper til med hestene hjemme, slik at jeg får reist ut å jobbet med det jeg liker aller best!

I dag begynte jeg å tenke på kvaliteten på hestene vi har rundt om her i området! Jeg må si at når man tenker over det er det faktisk villt høy kvalitet på mange av hestene.

I dag har jeg fått æren av å behandle noen supersøte hester som det bare oste takknemlighet fra, for så senere og undervise og ri noen helt fantastiske hester. Ene «look like a million» etter den andre. Jeg blir helt overveldet over hvor fine hester folk har! Og jeg blir helt overveldet over hvor god jobb mange gjør med hestene sine, og hvor utrolig godt fulgt opp mange av de blir. Jammen er hestefolk godhjertet mot hjertebarna sine. Det er rørende og få være en del av! I dag er jeg faktisk sikker på at alle hestene jeg har hatt noe med å gjøre kan eller kunne kommet langt i sporten! Det er sykt girende å tenke på!🌟

Jeg heier på den norske hestesporten! Få den opp og frem. Hva trengs? Kvaliteten på hestene våres er det hvertfall ikke noe feil med.

Add a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *