Team CL

I tillegg til jobben som oppdretter og at man tar imot hester til trening¨og salg, sitter jeg inne med etter hvert en del erfaring som trener og behandler av hest. Jeg elsker å lære bort, og liker å hjelpe folk med å gå veien for og nå sine mål og ønskede resultater!

Jeg har som drøm å ha ett lite satsningsteam rundt meg, med de som ønsker å lære og ønsker å jobbe på for sine mål. Team CL er noe som er ment for mine rideelever og kunder.

Her er noe av det mitt team har og si: 

Monica Fjørstad, trofast elev og treningshestkunde: 

«Jeg og Cassi har trent for Camilla siden 2017. Hun har hatt Cassi i trening/tilridning, startet henne i dressur og gitt henne fysikalsk behandling jevnt over siden hun ble min hest. Camilla har hjulpet oss fra bunnen og opp til å debutere i MC, og målet videre er og forhåpentligvis få startet MB ila. året 2020.

Camiilla er en rytter og instruktør som brenner for det hun jobber med, målrettet, arbeidsjern som vil gjøre alle til lags. Hun har ridd Cassi en del, så hun vet hvordan man skal løse problemene når de dukker opp når jeg selv sitter å rir henne. Det er en stor fordel med en instruktør som kan sette seg opp å ri hestene til elevene selv!

Jeg er veldig fornøyd med Camilla som nstruktør, behandler og er generelt en fagperson som har mye på hjertet når det gjelder hest! Jeg håper å få fortsette med treninger og behandlinger videre fremmover, og er veldig glad for at hun tar turene jevnlig ut til Vigra.»