Godt nyttår!

Først og fremst, godt nytt år alle mann!

Det er første Januar 2019, og jeg tenker at nå passer det bra og starte opp med litt blogging! Jeg elsker å skrive, elsker å dele, og det er rett og slett derfor jeg vil blogge.

Som sagt er det første Januar 2019 – nytt år, og nye muligheter! Hele året ligger klart for å by på alt mulig.

Mitt 2018, har vært det tøffeste året jeg noen sinne trodde man kunne få til å få, og den største erfaringen jeg har fått er at det kan alltid bli værre enn man tror, og man må jobbe for det bedre. Jeg husker så godt at nyttår 2017 tenkte jeg at 2018 skulle bli SÅ BRA. Det kunne jo ikke bli værre en det året jeg nettop hadde hatt! Slik ble det ikke, så det skal jeg ikke tenke flere ganger…. Jeg trodde ikke man kunne få det vondere enn det jeg gjorde i 2017, men det kunne man…

Så i år har jeg ikke tenkt noen ting, ingen forsett, ingen store nye planer, ingen tanker om at 2019 skal bli ett satans bra år. Det får bli som det blir, men jeg skal ta med meg all erfaring jeg fikk i 2017 og 2018 til å forsøke å ikke måtte ha det på samme måte dette nye året.

Den største erfaringen jeg fikk i år er tilgivelse… Ikke fordi man nødvendigvis skal tilgi den som har gjort noe mot deg for dens skyld, men for sin egen skyld, slik at man kan akseptere det, ta læring av det, heve hodet og jobbe seg videre. Jobbe seg videre på en ny måte slik at man ikke gjør samme feilen igjen. Søke endringer til man finner løsninger som fungerer.

2 erfaringen jeg har fått er at alt er mer komplekst enn man tror det skal være. Det blir sjelden som man har tenkt og det kommer alltid utfordringer.

3 erfaring er at ting aldri er så rosenrødt som man tror, og de man kanskje tenker er seg nærmest og som man tror man kan stole mest på, ikke er den personen man tror. Kommunikasjon er nr 1 for at ting skal være bra og bekreftelse bør man gi i en større grad enn man kanskje først trodde, og alltid kjenne på om man glemmer det bort i en travel hverdag, slik at det holder seg bra!

Alt i alt ganske grei kunnskap å ta med seg videre på veien!

Det sies at slik man bruker nyttårsdagen sin representerer hvordan det nye året skal bli! Det håper jeg. Jeg hadde en rolig dag, mye hjemme på gården, fin feiring med flotte mennesker og masse tid med Ola. Senkede skuldre.

Jeg kan godt ha ett slikt år nå. Ett 2019 med senkede skuldre, mye hygge og masse kjærlighet!

Normalt sett ville jeg satt meg masse mål til nå, som jeg skulle kjøre på for å nå, i år har jeg noen enkle mål innen dressursporten og med hestene mine og noen små mål innen businessen Valentino Sportshorse, og ellers skal jeg tenke på å forme livet slik det rår seg. Ta ting som det kommer, bruke tid på det og de som betyr mye for meg!

Hei og velkommen 2019 – jeg er spent på hva du har og by på, og jeg tar imot med åpne armer uten at jeg har noen mål eller planer som du kan ødlegge særlig for meg…

Godt nytt år! Ta deg tid til å leve, tid til å senke skuldre og tid til å sette ting i perspektiv. Noen sa til meg i fjor at gjør 50% 100% bra, det tror jeg er en god måte å gjøre ting på.

Mine 50% blir kjærligheten og hestene, kose meg med det og ikke stresse!

One Comment

Add a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *